De keuze van de Hordijk groep om over te gaan op een volledig Cloud HR systeem, is niet over één nacht ijs gegaan.

Het succes en de groei van dit mooie bedrijf, nu met 5 vestigingen en 400 medewerkers, is gepaard gegaan met een toename van HR procedures en workflows. Tot voor kort werden alle administratieve verwerkingen die hiervoor nodig zijn nog gedaan op papier, via email en Excel. Er was nog geen centraal systeem dat veel van deze handelingen geautomatiseerd kon verwerken. Hierdoor ontbrak het aan volledig overzicht en voldoende beheersbaarheid van alle HR informatie binnen de organisatie.

Een goede reden voor het HR management om op zoek te gaan naar een HR systeem. Na goed vergelijkend onderzoek en kritische bestudering van het marktaanbod heeft Hordijk gekozen voor MI Total Solutions. Met dit systeem kunnen ze hun huidige problemen oplossen en zijn ze goed voorbereid op de toekomst.

De 10 voordelen van MI Total Solutions

  1. State of the art op het gebied van HR Cloud en Mobile
  2. Gebouwd op het betrouwbare en bewezen SuccessFactors platform
  3. Een volledig systeem dat aan al uw HR wensen kan voldoen
  4. Modulaire opbouw zodat u later altijd extra functionaliteiten kunt toevoegen
  5. Korte implementatietijd door het gebruik van voor-gedefinieerde processen
  6. Uniek vanwege de toepasbaarheid voor lokale en internationale MKB-bedrijven
  7. Best practice documentatie met uitgeschreven procesflows
  8. Echte samenwerking omdat wij deels op uw locatie ontwikkelen
  9. Bewezen trackrecord van meer dan 40 miljoen SuccessFactors gebruikers
  10. Transparant en flexibel kostenmodel
Deze voordelen garanderen een snellere implementatie tegen lagere kosten, zonder verlies van kwaliteit. Maak een vrijblijvende afspraak met ons. Met plezier vertellen wij u meer over MI Total Solutions.
MI Total Solutions maakt deel uit van Nextmoves. Een groep van experts die alles weten over SAP HCM en (SuccessFactors) HR cloud oplossingen.

Een aantal van onze SuccessFactors klanten:
12 februari 2018

Hordijk Groep

De Hordijk Groep omvat verschillende bedrijven in de maakindustrie. Familiebedrijf Hordijk is in 1922 begonnen Lees verder...
14 augustus 2017

KMSE

Konica Minolta Sensing Europe (KMSE) is een verkooporganisatie van meetapparatuur. Het bedrijf is onderdeel van Lees verder...
11 maart 2017

Travix

“SuccessFactors Employee Central is een grote stap in de richting om daadwerkelijk te kunnen werken als One Global Travix Organization, Lees verder...

Door onze klanten worden we omschreven als experts met kenmerken als no-nonsense, direct, kundig, meedenkend, flexibel met een gezonde dosis humor. Dit laatste vinden we ook belangrijk als luchtige noot in ons serieuze werk!