Chalhoub Group

Chalhoub Group SAP HCM SuccessFactors

Bedrijfsprofiel

Chalhoub Group is de toonaangevende partner voor luxe goederen in het hele Midden-Oosten en een expert in detailhandel, distributie en communicatie. Met een groeiend personeelsbestand van meer dan 12.000 medewerkers en een netwerk van meer dan 650 winkels, wordt het succes van de groep toegeschreven aan haar zeer bekwame en toegewijde teams.

Industrie: Detailhandel
Aantal medewerkers: 12.000+
Actief in: Midden-Oosten

Klantvraag 

Chalhoub Group was op zoek naar manieren om het genereren van documenten te automatiseren en digitale ondertekening in het proces op te nemen. In de oude situatie moest HR handmatig alle documenten in Word creëren via een uitgebreide set van sjablonen.

Oplossing

Door de Nextmoves Document Generator te implementeren en te integreren met DocuSign, kan Chalhoub Group nu eenvoudig documenten genereren terwijl ze gebruik maken van de informatie die al beschikbaar is binnen SAP SuccessFactors om de documenten te verrijken. Deze documenten kunnen vervolgens automatisch naar de DocuSign-omgeving worden gestuurd voor digitale ondertekening. Een grote stap richting een papierloos kantoor. In samenwerking met Chalhoub Group werden verschillende nieuwe functies toegevoegd aan de Nextmoves Document Generator, wat meer waarde creëerde voor zowel Chalhoub Group als Nextmoves.

Resultaten

  • Eenvoudig documentbeheer
  • Medewerkers in staat om zelf documenten te genereren
  • Vermindering in het aantal papieren documenten dat nodig is op kantoor, nu en in de toekomst
  • Introductie van nieuwe functies binnen de Document Generator