Webinar

Flexibele arbeidsvoorwaarden in
SAP SuccessFactors

Laat medewerkers eenvoudig hun flexibele arbeidsvoorwaarden beheren. Geen ingewikkelde processen rondom het aankopen van extra vakantiedagen of andere zaken.

Aan tafel Terugkijken

Introductie

Digitalisering en automatisering zijn belangrijke onderwerpen op iedere HRagenda. Het digitaliseren van gegevens zorgt ervoor dat men altijd toegang heeft tot alle relevante HRdata. Een stapje verder is het automatiseren van processen. Dit zorgt ervoor dat er minder tijd nodig is voor het afhandelen van administratieve processen, en meer tijd vrij komt voor het analyseren van data en het werken naar een strategische HRafdeling. 

In de huidige tijd zijn mensen gewend om controle te hebben over zaken die hen aangaat. Dit zit in kleine dingen, zoals een adreswijziging doorvoeren, tot de grotere zaken, zoals arbeidsvoorwaarden. Flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden zorgt ervoor dat de werkgever de medewerker in staat stelt om compensatie aan te passen naar eigen voorkeuren. 

Door het opzetten van bronnen en doelen bepaal je als werkgever welke keuzes voor de medewerker beschikbaar zijn en via welke bronnen dit beschikbaar wordt gesteld. Geen ingewikkelde processen rondom het aankopen van extra vakantiedagen meer, direct aanvragen in de Nextmoves Flexible Budgets oplossing en zowel de inhouding op het loon als de ophoging van het saldo wordt automatisch verwerkt. 

Op 15 december geeft Nextmoves jou een duidelijk beeld van hoe Flexible Budgets voor SuccessFactors kan bijdragen aan het automatiseren van de HR-afdeling. 

Meld je aan voor dit Webinar en nodig vooral je collega’s uit die een belangrijke rol spelen binnen de HR-afdeling van jouw organisatie. 

Wat te verwachten?

  • Interview met ervaren consultant over flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • Look & Feel via een live demo;
  • Implementatie;
  • Waarom HR dit zou willen.

Aan tafel

Bob van Rooij SAP SuccessFactors
Bart Potter
Jeroen de Bruijn

Webinar terugkijken

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link naar het webinar.

Formulier niet zichtbaar? Probeer dan deze pagina te open in een andere webbrowser zoals Google Chrome.Organisatie

Corianne Visser myBrand

Corianne Visser

Marketing en Communicatie Manager