Webinar

Geen overzicht meer in oerwoud van documenttemplates en -opslag?

Met deze Nextmoves producten digitaliseer je makkelijk en snel jouw HR-processen.

Aan tafel Terugkijken

Introductie

Digitalisering en automatisering is een grote stap voor HR in het vrijmaken van tijd en energie van jouw HR-afdeling. Wanneer processen geautomatiseerd en daardoor gestroomlijnd zijn, hoeft de HR-afdeling zich niet meer te concentreren op deze administratieve taken, maar kan ze beginnen met het verkrijgen van het juiste inzicht in de data die het verzamelt. 

Met dit inzicht kan HR overgaan van de traditionele administratieve rol naar een strategische partner van de organisatie. Alleen dan kan HR het bedrijf relevante aanbevelingen geven over hoe verder te gaan of zich aan te passen. 

Voor veel HR-afdelingen lijkt dit buiten bereik. Maar met de Nextmoves producten die zijn gebouwd voor SuccessFactors, behoort een groot deel van het administratieve werk tot het verleden. Met onze producten is HR in staat om eenvoudig bedrijfsdocumenten te creëren, genereren en beheren en deze veilig op te slaan in het personeelsdossier van de medewerker. Door ook digitale ondertekening in het proces te integreren, wordt de documentstroom volledig gedigitaliseerd en ontstaat er een papierloos kantoor! 

Op 22 september geeft Nextmoves een duidelijk beeld van hoe Document Generator en Digital Personnel File voor SuccessFactors kunnen bijdragen aan de automatisering van jouw HR-afdeling.  

Schrijf je in voor deze webinar onderaan deze pagina en nodig vooral je business collega’s uit die een belangrijke rol spelen binnen de HR afdeling van jouw organisatie.

Wat te verwachten? 
We zullen praten over alles wat er te weten valt over de Nextmoves-producten: 

  • Look & Feel via een live demo; 
  • Interview met een go-live klant; 
  • Implementatie; 
  • Waarom HR dit zou willen.

Inhoud

📅 Dinsdag 22 september
13:00 uur – 14:00 uur
📍 Microsoft Teams
🔎 Inclusief Demo en Q&A

Aan tafel

Marc van der Aa
Bob van Rooij SAP SuccessFactors
Jeroen de Bruijn
Dirk Castelijns

Webinar terugkijken

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link naar het webinar.

Inschrijfformulier niet zichtbaar? Probeer dan deze pagina te open in een andere webbrowser zoals Google Chrome.

Organisatie

Corianne Visser myBrand

Corianne Visser

Marketing en Communicatie Manager