InnoGames

InnoGames SAP HR SuccessFactors

Bedrijfsprofiel

InnoGames is een ontwikkelaar en uitgever van online games. InnoGames GmbH, gevestigd in Hamburg, biedt spelers over de hele wereld sinds 2007 een steeds groeiend aanbod aan online games en browsergames. Het personeelsbestand blijft groeien, zowel lokaal als internationaal, en elke dagwordt gepassioneerd gewerkt aan het maken van InnoGames-games welke uniek zijn in de online gaming markt.

Industrie: Online game-ontwikkeling
Aantal medewerkers: 400+
Actief in: Kantoor in Duitsland, producten wereldwijd beschikbaar

Klantvraag

InnoGames was op zoek naar een uitbreiding voor SAP SuccessFactors waarmee ze op een eenvoudige en gemakkelijke manier alle HR-gerelateerde documenten konden genereren en opslaan.

Oplossing

Door gebruik te maken van de Nextmoves Document Generator is InnoGames erin geslaagd verschillende processen binnen de HR-afdeling te automatiseren. Alle standaarddocumenten kunnen nu met een paar klikken worden gegenereerd. Ze laten hun werknemers ook een ​​deel van de documenten zelf genereren, wat verschillende processen nog eenvoudiger maakt.

Ook met het Nextmoves Digitaal Personeelsdossier heeft de digitalisering van de HR-afdeling binnen InnoGames een flinke stap voorwaarts gemaakt. Vanwege de functies die het mogelijk maken om bewaartermijnen en verschillende autorisaties in te stellen, zijn nu vrijwel alle papieren documenten op de HR afdeling gedigitaliseerd terwijl volledig voldaan wordt aan de GDPR wetgeving.

Resultaten

  • Eenvoudig documentbeheer
  • Vervanging van handmatige documentgeneratie door een geautomatiseerd proces met behulp van SAP SuccessFactors Intelligent Services Events om het genereren van documenten te automatiseren
  • Medewerkers in staat om zelf documenten te genereren
  • Sterke vermindering van het aantal papieren documenten
  • Voldoen aan GPDR