Junior SAP SuccessFactors Consultant

 

Onze organisatie groeit elke dag, groei jij met ons mee?


Junior SAP SuccessFactors Consultant
Bij Nextmoves werken we met veel passie aan SAP SuccessFactors. We zijn zelfs als één van de eerste in Nederland benoemd tot SAP OEM partner voor Cloud services en zijn SAP Gold Partner; daar zijn we best een beetje trots op. Onze missie is dan ook om de beste HCM dienstverlener van Nederland te zijn. Dit doen wij door met en voor onze klanten te innoveren. Onze medewerkers krijgen hierbij de ruimte om zich te ontplooien, om met hun kennis en competenties onze klanten te inspireren. We zijn dan ook op zoek naar nieuw talent om zich te ontwikkelen tot gepassioneerde en innoverende SAP SuccessFactors consultants.
 
 
Wat ga je doen?
Als Junior SAP SuccessFactors Consultant word je begeleid door een van onze Senior Consultants. Samen gaan jullie aan de slag om ervoor te zorgen dat jij voor 2 modules van SAP SuccessFactors de officiële SAP Certified status behaald.
 
 
Hierna ga je aan de slag in verschillende (internationale) projecten waarbij je afwisselend bij de klant op locatie, op kantoor of vanuit huis werkt. Met je team begeleid je de klant bij de implementatie en draag je bij aan de verbetering van de HR processen. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie van de systeemconfiguratie en lever je een bijdrage door workshops en trainingen te verzorgen. Je opereert op het snijvlak van ICT en Business/HR, waarbij je samenwerkt met alle betrokkenen.

Om de markt beter te kunnen bedienen, ontwikkelt Nextmoves producten welke additionele functionaliteiten als aanvulling op SAP SuccessFactors bieden. Als Consultant bij Nextmoves help je de ontwikkelafdeling bij het uitwerken van nieuwe concepten of het toetsen van producten ideeën.
 
 
Wat verwachten we?
Bij Nextmoves draait alles om HR en IT. Dit is waar we de hele dag mee bezig zijn en waar we ons volledig op richten. We vinden het dan ook erg belangrijk dat jij net als ons deze combinatie helemaal te gek vindt. Ben je net afgestudeerd aan het HBO en ben je analytisch, communicatief sterk, nieuwsgierig en leergierig? Werk je graag samen om het optimale resultaat voor de klant te behalen? Dan zien wij jou als de perfecte aanwinst in ons team!
 
 
Wat bieden wij:
Een uitvalbasis voor jou in Gorinchem waar je samen kunt komen met je collega’s. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, niet alleen door opleidingen, maar ook zeker door van elkaar te leren.

De fulltime functie (40 uur) kent een uitstekend start salaris en goede pensioenregeling. Daarnaast kun je ieder jaar genieten van 25 vakantiedagen. Voor het reizen krijg je van ons een leaseauto, voor het contact met de klant en je collega’s een smartphone en voor je dagelijkse werk een laptop.

Reageren?

Enthousiast geworden van deze functie en ben jij diegene die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief en CV naar: valerie.joubert@nextmoves.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Valerie Joubert via hetzelfde e-mail adres. Overige contactgegevens zijn te vinden op onze website.