Mileway

Mileway SAP SuccessFactors

Mileway is de grootste eigenaar van “Last mile” logistiek vastgoed in Europa. Het heeft een pan-Europese voetafdruk, met meer dan 1.300 activa in 10 grote Europese economieën. De kernmarkten van het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Frankrijk vertegenwoordigen meer dan 80% van de portefeuille, met een groeiende aanwezigheid in Scandinavië en Zuid-Europa. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft een toegewijd team van meer dan 150 medewerkers, met lokale aanwezigheid in elk van zijn markten.

Industrie: Vastgoed
Aantal medewerkers: 150+
Actief in: Europa

Klantvraag

Mileway was op zoek naar een HR informatie systeem om de HR-organisatie te ondersteunen bij het aantrekken, ontwikkelen, betrekken, behouden en beheren van hun personeel. Het HRIS moet de juiste informatie bevatten welke realtime inzicht geeft in de belangrijkste HR-gegevens. Vanuit organisatorisch oogpunt was het belangrijk dat de HR administratie centraal kon worden uitgevoerd vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Oplossing

Met het SAP SuccessFactors-platform en de Nextmoves SuccessFactors MGB oplossing hebben we ervoor gezorgd dat Mileway klaar is voor de toekomst. SAP SuccessFactors bood Mileway een systeem aan voor HR- en realtime-informatie in hun organisatie, de Nextmoves SuccessFactors MGB oplossing zorgt voor duidelijkheid in HR processen en workflows. Met andere modules van SAP SuccessFactors bieden we ook Mileway-functionaliteit om hun personeelsbestand uit te breiden en te ontwikkelen.

Resultaten

  • Eén HR-systeem
  • Real-time inzicht in de Mileway-organisatie
  • ESS- en MSS-scenario’s
  • Voldoen aan GDPR / AVG