Nextmoves Document Generator


Nextmoves Document Generator

Geschikt voor: SuccessFactors
De Nextmoves Document Generator stelt u in staat documenten te genereren in Microsoft Word ® of PDF-formaat ®. De Document Generator haalt informatie op uit SuccessFactors en koppelt de medewerkersgegevens aan het document. Documenten kunnen hierdoor snel en foutloos worden gedownload, verzonden via e-mail of direct worden opgeslagen in het digitaal personeelsdossier (Nextmoves Digital Personnel File). Indien gewenst is het mogelijk om deze documenten te koppelen aan events in SuccessFactors, zodat documenten automatisch worden gegenereerd en opgeslagen na het doorlopen van een proces in SuccessFactors. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een arbeidscontract automatisch te genereren en op te slaan in het dossier, zodra de nieuwe medewerker in SuccessFactors in ingevoerd.

Met de Document Generator kunt u:
  • Bedrijfsspecifieke templatedocumenten eenvoudig beheren en opslaan.
  • Documenten snel en accuraat genereren op basis van deze templatedocumenten en de medewerker gegevens uit SuccessFactors.
  • Documenten koppelen aan events in SuccessFactors voor het automatisch genereren van documenten.
  • Gegenereerde documenten direct opslaan in het Nextmoves Digital Personnel File dan wel mailen naar de gebruiker zelf of naar de betreffende medewerker.

  • Al deze functionaliteiten werken gebaseerd op de autorisatierollen zoals ze binnen SuccessFactors geïmplementeerd zijn.

    De Nextmoves Document Generator is beschikbaar als SuccessFactors Extension (Cloud).