Nieuws van Nextmoves

30/01/2019

myBrand, onderdeel van Conclusion, versterkt positie op SAP-markt door overname van Nextmoves.

SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand, onderdeel van Conclusion, heeft Nextmoves overgenomen. Nextmoves is specialist op het gebied van HR-oplossingen op basis van SAP HCM en SuccessFactors.
21/06/2018

MI Total Solutions vanaf nu SAP Qualified Partner Packaged Solution!

Deze oplossing is gebouwd en wordt geleverd door Nextmoves als SAP Gold Partner en is zo gestructureerd om klanten snel rendement op hun investering te bieden met hoge kwaliteitsnormen.
20/06/2018

Profiteer van geautomatiseerde HR-processen – en laat je hele organisatie meegenieten

Als HR-manager in de maakindustrie heb je te maken met een zeer diverse medewerkerspopulatie. Er zijn medewerkers die zich hun hele carrière achter dezelfde machine bevinden, flexwerkers die binnen een paar maanden weer vertrekken en er zijn medewerkers die vooral op kantoor zitten. Voor elk van deze groepen – en alles er tussenin – stel je graag een toegespitst strategisch ontwikkelingsplan op. Maar kom je daar wel aan toe naast alle operationele taken die je moet uitvoeren?
08/06/2018

De Nextmoves New Talent Day!

In één dag een arbeidscontract verdienen? Meld je dan nu aan voor de Nextmoves New Talent Day! Op 4 juli breng je één dag door op ons kantoor in Gorinchem en wie weet loop jij met een getekend contract weer naar buiten.
04/06/2018

Klanten aan het woord – USG People

Vandaag is de nieuwe video in de categorie 'Klanten aan het woord' gepubliceerd!
23/05/2018

Eerste nieuwsbericht op Nextmoves.nl

Het eerste nieuwsbericht op Nextmoves.nl