Webinar

Onboarding in een geautomatiseerde wereld

In dit Webinar gaan we samen met onze klant Boels toelichten hoe zij hun Onboarding proces hebben ingericht en hoe SuccessFactors Onboarding hierbij helpt. Daarnaast zorgen we met een live demo voor een goed beeld van de module.

Aan tafel Terugkijken

Medewerkers binden en boeien wordt steeds belangrijker gezien de concurrentie op de arbeidsmarkt. Het goede gevoel aan de nieuwe medewerker geven wordt dus ook een steeds belangrijker onderdeel van de beleving bij de nieuwe werkgever. Traditioneel gezien zit er een gat tussen het moment van tekenen en de daadwerkelijke start bij de nieuwe organisatie. Om ervoor te zorgen dat dit gat opgevuld wordt met de juiste zaken is SuccessFactors Onboarding ontwikkeld. Dit zorgt voor duidelijkheid en automatisering op verschillende vlakken:

Wat mag je verwachten als nieuwe medewerker?

Als onderdeel van de reis die een nieuwe medewerker in jullie organisatie gaat doormaken is het erg belangrijk om te weten wat deze mag verwachten. Een nieuwe baan is toch altijd spannend en als je dan weet wat er in de eerste periode op je af gaat komen, brengt dat rust en zekerheid. Hoe gaat je eerste dag er uit zien? Waar kan je je melden? Welke zaken heeft de nieuwe organisatie nog nodig van de medewerker? Dit alles gaat digitaal!

Hoe helpt het de leidinggevende?

De leidinggevende krijgt ruim op tijd het bericht dat een nieuwe medewerker het team komt versterken. Moet er voor de medewerker een toegangsbadge, kluisje, telefoon, laptop of zelfs een auto geregeld worden? Verwerk dit direct in de Onboarding acties.

HR als controleur

Door data uit Recruiting (SF of zelfs andere tooling) te combineren met de data die de medewerker zelf aanvult, hoeft HR geen data meer dubbel in te voeren. HR hoeft alleen te controleren of de beschikbare data voldoende is. Additionele gegevens nodig? Vraag dit direct op bij de medewerker zelf!

Nextmoves geeft samen met Boels een duidelijk beeld van hoe SuccessFactors Onboarding kan bijdragen aan het digitaliseren en automatiseren van de HR-afdeling.

Terugkijken kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Deel het Webinar vooral met collega’s die een belangrijke rol spelen binnen de HR-afdeling van jouw organisatie.

Boels Rental SuccessFactors onboarding
SAP ERP SuccessFactors logo

Wat kun je verwachten

  • Interview met Boels over hun Onboarding proces
  • Look & Feel via een live demo
  • Aanpak van de implementatie

Aan tafel

Manon Douven SAP SuccessFactors
Mike de Groot
Jeroen de Bruijn

Webinar terugkijken

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link naar het Webinar.

Formulier niet zichtbaar? Probeer dan deze pagina te open in een andere webbrowser zoals Google Chrome.Organisatie

Corianne Visser myBrand

Corianne Visser

Marketing en Communicatie Manager