Geïntegreerde HR dienstverlening

Wat onderscheidt Nextmoves van andere goede aanbieders in de markt? Het antwoord op deze vraag geven wij graag door inzicht te geven in onze visie en aanpak. Onze focus ligt op het leveren van geïntegreerde HR dienstverlening. Hierbij maken wij primair gebruik van de cloud software SAP SuccessFactors. In en om SAP SuccessFactors integreren wij ons onderscheidend vermogen. Dit doen wij doordat wij niet alleen de implementatie verzorgen, maar ook de SAP SuccessFactors licenties leveren, een professioneel beheermodel bieden en extra functionaliteit kunnen leveren binnen SAP SuccessFactors door onze, door SAP gecertificeerde, producten in te zetten. Naast dit alles houden wij rekening met security regelgeving en hebben wij vanaf moment één in onze projecten aandacht voor de integratie met de overige processen binnen jouw organisatie.

SAP gold Partner

Onze werkwijze

Bij Nextmoves staat de klant centraal, hierbij streven wij naar een lange termijn relatie waarbij door middel van Giarte de klanttevredenheid gemeten wordt. Onze werkwijze kan vertaald worden naar het in “direct contact” staan met onze klant, waarbij wij op een zeer duidelijke manier communiceren. Wanneer zaken niet mogelijk zijn zullen wij dit vooraf aan u melden zodat er achteraf geen discussies ontstaan. Dit brengen wij bijvoorbeeld in de praktijk door voorafgaand aan grote projecten de scope en deliverables (en daarmee de verwachting) heel duidelijk met onze klanten door te nemen.

Snel en iteratief

Naast onze Nextmoves Producten en de functioneel toegevoegde waarde die zij voor onze klanten leveren, hebben wij een USP in het feit dat wij SuccessFactors systeem kunnen inrichting met behulp van een door Nextmoves ontwikkelde Rapid Deployment Solution. Als gevolg van deze aanpak kunnen onze klanten snel en iteratief met het implementatie proces aanvangen. Deze oplossing is een door SAP gecertificeerde Partner Package Solution.

De partnerships die Nextmoves en myBrand heeft met SAP, de ISO certificeringen die onze organisatie heeft en de lessons learned van meer dan 60 SAP SuccessFactors implementaties zijn de basis voor onze geïntegreerde dienstverlening.