Vacature

Ben je klaar voor jouw ‘Next move’?

SAP HCM / SuccessFactors Consultant

Bij Nextmoves werken we met veel passie aan SAP HCM en SuccessFactors. We zijn zelfs als één van de eerste in Nederland benoemd tot SAP OEM partner voor Cloud services en zijn SAP Gold Partner; daar zijn we best een beetje trots op. Onze missie is dan ook om de beste HCM dienstverlener van Nederland te zijn. Dit doen wij door met en voor onze klanten te innoveren. Onze medewerkers krijgen hierbij de ruimte om zich te ontplooien, om met hun kennis en competenties onze klanten te inspireren. We zijn dan ook op zoek naar gepassioneerde en innoverende SAP HCM / SuccessFactors Consultants.

Wat ga je doen?

In deze rol werk je aan verschillende projecten voor verschillende klanten tegelijkertijd. Met je team begeleid je de klant bij de implementatie en draag je bij aan de verbetering van de HR processen. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie van de systeemconfiguratie en lever je een bijdrage door workshops en trainingen te verzorgen. Je opereert op het snijvlak van ICT en Business/HR, waarbij je samenwerkt met alle betrokkenen. Om de markt beter te kunnen bedienen ontwikkelt Nextmoves producten welke additionele functionaliteiten als aanvulling op SAP HCM en/of SuccessFactors bieden. Als consultant bij Nextmoves help je de ontwikkelafdeling bij het uitwerken van nieuwe concepten of het toetsen van producten ideeën.

Wat verwachten we?

Bij Nextmoves draait alles om HR. Dit is waar we de hele dag mee bezig zijn en waar we ons volledig op richten. We vinden het dan ook erg belangrijk dat jij net als ons HR helemaal te gek vindt. Een afgeronde bachelor (of hoger) opleiding in bijvoorbeeld organisatiewetenschappen, bedrijfskunde of relevante werkervaring in HR is wat we van jou verwachten. Daarnaast zien we graag dat je enthousiast, energiek en gedreven bent om het optimale resultaat voor de klant te behalen. Mocht je beschikken over ervaring in SuccessFactors en/of SAP HCM, dan heb je voor deze functie zeker een streepje voor!

Wat bieden wij:

Een uitvalbasis voor jou in Gorinchem waar je samen kunt komen met je collega’s. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, niet alleen door opleidingen, maar ook zeker door van elkaar te leren. De functie is voor minimaal 32 uur per week en kent een marktconform salaris en goede pensioenregeling. Voor het reizen krijg je van ons een leaseauto, voor het contact met de klant een telefoon en voor je dagelijkse werk een laptop.

Reageren?

Enthousiast geworden van deze functie en ben jij diegene die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief en CV naar: valerie.joubert@nextmoves.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Valerie Joubert via hetzelfde e-mail adres. Overige contactgegevens zijn te vinden op onze website.