SuccessFactors

Core HR

Employee Central

Employee Central is een personeelsinformatiesysteem dat in de cloud wordt aangeboden. Het kan eventueel worden uitgebreid met een Cloud Payroll oplossing of integreren met uw huidige payroll provider/oplossing. Onderscheidend is dat alle wijzigingen in stamgegevens en mutaties op salarisgebied reeds worden ingevoerd via Employee Central en dat puur alleen de salarisverwerking gebeurt in het salarisadministratiepakket. Daarnaast werkt Employee Central automatisch wijzigingen in alle lokale wet- en regelgeving bij. Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor nationaal of internationaal opererende organisaties.

Employee Central Payroll

Employee Central Payroll is een internationale payroll module in de cloud. Nextmoves kan u zowel nationaal als internationaal helpen met het implementeren. Daarnaast kunt u ook de payroll werkzaamheden aan ons uitbesteden, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Add on Apps

Daar waar de standaard software niet voldoet ontwikkelt Nextmoves Human Capital Innovation verder! Wij ontwikkelen extension Apps, zowel voor SuccessFactors als voor traditioneel SAP HCM. Met onze oplossingen optimaliseren wij uw processen en wordt dubbele invoer voorkomen.

Lees meer bij Producten!

Talent Solutions

Recruitment

HR professionals hebben ondersteuning nodig om hun werving- en selectieproces te verbeteren om zodoende talent van wereldklasse te werven. Onze oplossingen voor werving bevatten een compleet marketingplatform inclusief gebruiksvriendelijke beheertools voor social media en mobiele toepassingen. Dit allesomvattende wervingssysteem helpt bedrijven bij het vinden van geschikte medewerkers, het verhogen van de betrokkenheid van kandidaten en het analyseren van de effectiviteit van wervingsprogramma's.

Onboarding

Onboarding is, kort samengevat, het reeds beginnen met inwerken van je medewerker vanaf het moment dat hij de baan bij het nieuwe bedrijf heeft geaccepteerd, maar er nog niet daadwerkelijk werkt. Denk hierbij aan verplichte diploma’s, documenten die moeten worden aangeleverd, een laptop die klaar moet staan, inschrijving voor de eerste introductiedag en training(en). OnBoarding is de naam voor het complete integratieproces van nieuwe medewerkers in organisaties.

Learning

Werknemers gaan hun leertraject in met verschillende verwachtingen en stijlen. SuccessFactors Learning oplossing zorgt voor een mix van formeel, informeel, sociaal en uitgebreid leren. Onze holistische Learning oplossing bevat onder meer contentbeheer, rapportages en analytische mogelijkheden waardoor u gegevens over opleiding, werk en werknemerprestaties kunt combineren ten behoeve van het optimaliseren van het rendement uit opleidingen.

Performance & Goals

Doelstellingbeheer zorgt er voor dat iedereen begrijpt waar het bedrijf op aanstuurt en waar de eigen rol en prestaties bijdragen aan het succes van het bedrijf. Door doelstellingen en workflows zichtbaar te maken, en tools te verschaffen die doelstellingen en voortgang versterken, helpt SuccessFactors Goal Management software uw werknemers als een hecht team te opereren.

Compensation

Goed ontworpen en goed uitgevoerde compensatie strategieën, waaronder belonen-naar-prestatie, kunnen het verschil betekenen tussen het vasthouden van fantastische werknemers en serieus ondermaats presteren. Met SuccessFactors tools optimaliseert u uw budget snel en eenvoudig, en legt u een duidelijk verband tussen beloning en prestatie.

Succession & Development

Robuuste, proactieve opvolgingsplanning kan de continuïteit waarborgen wanneer een belangrijke werknemer vertrekt of wanneer nieuwe organisatiedoelen het nodig maken vaardigheden opnieuw te verdelen. Door bedrijven te helpen continu talent op elk niveau te identificeren, te ontwikkelen en vast te houden, kan SuccessFactors bijdragen aan het bouwen van een sterk en evenwichtig personeelsbestand te bouwen, waarbij het beste wordt gehaald uit bestaand talent.

Analytics Solutions

Workforce Analytics

Workforce Analytics helpt bedrijven bij het identificeren van trends, bij het begrijpen van de onderliggende oorzaken en variabelen, en bij het beslissen wat ermee gedaan wordt. Wij combineren belangrijke talentgegevens met informatie uit systemen van derden, waardoor een compleet plaatje van het personeel ontstaat. Met behulp van Workforce Analytics gegenereerde gegevens en inzichten kunnen organisaties met vertrouwen handelen wanneer ze strategische personeelsinitiatieven ontwikkelen.

Workforce Planning

Personeelsplanning wordt steeds belangrijker nu de vergrijzing toeslaat en de kans op tekort aan talent een niet denkbeeldig risico wordt. Effectieve planningtools zoals de tools van SuccessFactors kunnen bedrijven helpen personeelsverloop te plannen zodat het bedrijf altijd over het juiste talent kan beschikken om de bedrijfsstrategie uit te kunnen voeren.