Travix International

Travix SAP SuccessFactors

Travix is wereldwijd een van de grootste reisorganisaties op het gebied van online verkoop van vliegtickets. De organisatie is met haar merken CheapTickets.nl, Vliegwinkel.nl, BudgetAir.com, Flugladen.de en Vayama.com actief in 40 landen. Alle merken bieden wereldwijd vluchten van ‘nationale’ en lowcost-luchtvaartmaatschappijen, hotels, autohuur, treinen, stedentrips en complete vakantiereizen aan. Travix heeft meer dan 500 medewerkers in dienst met in totaal 50 verschillende nationaliteiten. Travix is onderdeel van de BCD Group.

Industrie: Reisorganisatie
Aantal medewerkers: 500+
Actief in: Wereldwijd

Klantvraag

Travix was op zoek naar een HR systeem om de transitie naar “One Global Travix Organization” te ondersteunen. Een HR systeem voor alle medewerkers, waarin rapportages kunnen worden gemaakt op basis van alle beschikbare data.

Oplossing

Met SAP SuccessFactors Employee Central en Nextmoves Digitaal Personeelsdossier hebben we voor Travix een centraal HR systeem gerealiseerd waarin alle medewerkersgegevens worden opgeslagen. Tegelijkertijd kunnen zij nu rapporteren over al deze gegevens en zijn zij in staat om snel te reageren op de markt.

Resultaten

  • Een HR systeem voor alle medewerkers
  • Realtime rapportages
  • Centraal opslaan van alle documenten omtrent medewerkers
  • Voldoen aan de wet- en regelgeving (GDPR/AVG)