USG People

Bedrijfsprofiel

USG People verbindt talent op de arbeidsmarkt met bedrijven en instellingen in Europa. Dagelijks werken meer dan 10.000 mensen via dochterondernemingen zoals Start People en Unique. USG People heeft zelf ruim 2.000 medewerkers in dienst. Bij hen staat goed werkgeverschap dan ook centraal. USG People zoekt voortdurend naar innovatieve manieren om de HR-processen te kunnen verbeteren.

Industrie: Detachering 
Aantal medewerkers: 2000+ 
Actief in: met name Nederland, België, Frankrijk en Duitsland 

Klantvraag 

Het optimaliseren van de correspondentie met onze medewerkers en zorgen dat de medewerkersdossiers altijd up-to-date zijn. 

Oplossing

Met het gebruik van de Document Generator en Digitaal Personeelsd Dossier heeft Nextmoves het maken en aanpassen van correspondentie met medewerkers en het onderhoud van het personeelsdossier makkelijker gemaakt. Met de producten van Nextmoves kan USG People nu bijvoorbeeld eenvoudig templates beheren, documenten genereren en de digitale mappenstructuur beheren. Hiermee voldoet USG People dan ook probleemloos aan de privacywetgeving. 

Resultaten

  • 60% reductie in het aantal templates binnen USG People;
  • 2000 uur besparing op jaarbasis binnen HR;
  • Eenvoudig brieven en andere documenten genereren voor de medewerkers;
  • Zelf beheren van templates en de digitale personeelsdossiers;
  • Voldoenaan de wet- en regelgeving (GDPR/AVG). 

In onderstaande video vertelt Arjan van Arkel, Manager Business Process Management HR en SAP bij USG People, over de impact van de Nextmoves Document Generator en Nextmoves Digitaal Personeelsdossier oplossingen bij USG People.