SuccessFactors Extensions Release Q4-2017
01/02/2018
SuccessFactors Extensions GDPR Release 07-2018
13/07/2018

SuccessFactors Extensions Release Q1-2018

Gorinchem - 18 juni 2018

Nextmoves Verzuim en Poortwachter

Toekennen Admin rechten
Vanaf de Q1 release is het mogelijk om de toegang tot het administratie gedeelte per rol toe te kennen. Ook is het mogelijk om de verschillende onderdelen binnen het administratie gedeelte los toe te kennen aan een rol. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om bijvoorbeeld het toekennen/wijzigen van rollen bij de Admin rol te houden, en het aanmaken van Poortwachter taken (ook) bij de HR rol neer te leggen.

Toevoegen activiteit aan afgesloten dossier
Het is nu mogelijk om aan het laatst afgesloten poortwachter dossier activiteiten toe te voegen. De knop op optionele activiteiten toe te voegen zal alleen verschijnen als voldaan is aan de inrichtingseisen (zie onder) én als het laatst afgesloten poortwachter dossier is geselecteerd.

Mogelijkheid tot inzien niet-zieken voor Casemanager rol
Het is vanaf nu mogelijk om de Casemanager ook rechten te geven om te ‘niet-zieken’ te zoeken. Als de Casemanager rol inlogt in Verzuim en Poortwachter zal initieel de lijst met de aan hem/haar toegewezen ziektegevallen worden weergegeven. Als bovenin wordt gekozen voor Niet ziek/ Not Sick dan kan gezocht worden in de niet-zieken populatie waar deze casemanager toegang toe heeft.

Reporting
Het is nu mogelijk om rapportages in PDF te downloaden. Dit is per rapport per rol te autoriseren. Het is niet meer nodig om binnen de rapportage te wisselen van rollen. Als een gebruiker meerdere rollen had worden deze, voor het rapportage gedeelte, samengevoegd en kan er uit een rol gewerkt worden. Bij het draaien van een rapport, en het downloaden ervan, wordt nu aangegeven over welke data deze is gegenereerd. Zo kan later nog bekeken worden welke filter criteria van toepassing was op het moment van draaien.

Nextmoves Document Generator

Configure Employee Tag
It’s now possible to configure the Employee Tag just like in Verzuim & poortwachter and Digital personnel File. You can choose whether to show a photo or not, and you can specify two SuccessFactors fields. We have chosen to only show two fields at maximum, because the tiles for employees are smaller than they’re in DPF and VP.

Nextmoves Digital Personnel File

Sort options
As of the Q1 release it is possible to configure sorting in Digital Personnel File.

Nextmoves Flexible Budgets

We have developed a whole new addition to our SuccessFactors extensions portfolio; Nextmoves Flexible Budgets! With Nextmoves Flexible Budget you give your employees the opportunity to stipulate their own employment conditions, with which the employee can align them to their private situation and personal preferences. Extra leave hours or less, or the spread payment of holiday allowance; the employee is in charge!