Wat is SAP SuccessFactors?

SAP SuccessFactors, dat sinds 2012 een belangrijk onderdeel is van de SAP Cloud suite, is een vooraanstaande aanbieder van cloud-HXM (Human Experience Management): de nieuwe benaming voor een HR ervaring waarin de mens meer dan ooit centraal staat. Met de SAP SuccessFactors HXM-suite biedt je jouw werknemers ervaringen die afgestemd zijn op hun individuele behoeften en die hen motiveren om optimaal te presteren.

SAP SuccessFactors

Waarom SAP SuccessFactors

Bedrijven van elke omvang gebruiken SAP SuccessFactors Human Experience Management om hun HR-strategieën te transformeren en uit te breiden. Met de HXM-suite kun je jouw personeel vinden, ontwikkelen en managen. Het biedt daarnaast mogelijkheden om onder meer feedback te combineren met operationele data om inzicht te krijgen in hoe mensen zich voelen en waarom – en op basis daarvan uitzonderlijke werknemerservaringen creëren.


Klantverhaal

“Het gebruik van SAP SuccessFactors geeft ons een betrouwbare bron van informatie waar al onze medewerkers in staan en ons helpt goede beslissingen te nemen in de toekomst.”

Schoeller Allibert is behoorlijk gegroeid de afgelopen jaren, waardoor verschillende HR-systemen niet op elkaar afgestemd waren. De implementatie van SAP SuccessFactors is er één HR-systeem waar al onze medewerkers in opgenomen worden. Zo haal je het maximale uit je medewerker.

Medewerkers zijn de business en het doel

Van begin af aan weten wij dat onze werknemers een salaris niet als de enige ROI beschouwen. Hun ervaring is wat ertoe doet. Dus om beter zaken te doen, moeten we de business verbeteren. We kiezen ervoor te investeren in mensen, omdat we weten dat hun ervaringen doorwerken op onze klanten – en uiteindelijk op het succes van onze onderneming.

Employee central HR SAP
Employee central SAP Successfactors

Wanneer je kiest voor SAP SuccessFactors met Nextmoves

SAP SuccessFactors is in 2001 opgericht in San Francisco en maakt sinds 2012 deel uit van SAP. Het is een van de grootste leveranciers van HCM-cloudsoftware ter wereld. Het is bijna overbodig om te vermelden dat jouw organisatie hiermee een enorme hoeveelheid ervaring binnen haalt en daarmee een grote stap zet om de business te verbeteren.

Internationaal zijn er op dit moment meer dan 7.000 klanten die werken met SAP SuccessFactors. Deze bedrijven samen hebben meer dan 120 miljoen gebruikers op SAP SuccessFactors die verdeeld zijn over meer dan 200 landen. Ook jullie bedrijf zou een zeer betrouwbare oplossing kunnen krijgen met een bewezen staat van dienst. Het is niet voor niets dat analisten als Gartner en IDC SAP SuccessFactors producten voor Core HR & Talent Management consequent al meer dan 10 jaar beoordelen als het allerbeste in de markt.

SuccessFactors voor Midden- en Grootbedrijf

Geschikt voor: Bedrijven met 100 tot 1500 medewerkers

Kies voor een HR-systeem dat kan voldoen aan al jouw korte en lange termijn wensen.

  • State of the art op het gebied van HR Cloud en Mobile;
  • Gebouwd op het betrouwbare en bewezen SuccessFactors platform;
  • Een volledig systeem dat aan al jouw HR wensen kan voldoen;
  • Verschillende Nextmoves producten inbegrepen.
Meer informatie

Specifieke ontwikkeling

Een belangrijk kenmerk van een cloud applicatie is dat er mogelijk beperkingen zijn binnen de rijke standaard functionaliteit, waardoor er mogelijk wel eens “iets niet kan”. Dit in tegenstelling tot de traditionele on-premise systemen, waar maatwerk veelvuldig werd toegepast. Door dit in te perken is er echter voor gezorgd dat upgraden naar een nieuwe release een volledig nieuwe ervaring is. Het platform gaat altijd mee naar een nieuwe versie en veel functionaliteiten kan je als klant zelf activeren indien gewenst.

SAP SuccessFactors heeft  tevens een fors aantal native selfservice tools om de SAP SuccessFactors standaard oplossing uit te breiden en naar de eigen hand te zetten.. Zonder de systeemcode aan te passen kan op deze manier gerealiseerd worden:

  • Minder afhankelijkheid van IT met oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor HR-systeembeheerders en zakelijke gebruikers
  • Ontwikkeling op basis van best practices
  • Maken en bewerken van nieuwe objecten via een guided workflow
  • Lagere kosten met de native SAP SuccessFactors tools zonder extra licentiekosten

Ook daadwerkelijk zelf ontwikkelen van programmatuur, ook wel Extensies genoemd, behoort tot de mogelijkheden van SAP SuccessFactors. Dit kan door middel van het SAP Cloud Platform. Je innoveert HR bedrijfsprocessen op een flexibele wijze in de Cloud met een directe integratie in SuccessFactors. Ook Nextmoves heeft hier toepassingsmogelijkheden voor gevonden, meer hierover lees je op onze pagina: Producten, waar meer toegelicht wordt rondom bijvoorbeeld ons Digitaal Personeelsdossier of Document Generator.

SAP SuccessFactors workforce

Recente verhalen

Klantverhalen Nieuws Product releases